2010-12-28 22:59:57• hírek • Szatmár.ro

A Szatmári Magyar Hírlap szerdai számából

Aktuális témák, hírek a Szatmári Magyar Hírlapban.

Évbúcsúztató az RMDSZ-nél

Évzáró ünnepséget tartott tegnap az RMDSZ Szatmár megyei szervezete a szatmárnémeti Svábházban. A szövetség egybegyűlt tisztségviselőit Csehi Árpád megyei elnök köszöntötte, aki pár szót az idei megvalósításokról is szólt.

„Nagykároly két éven belül kijut a krízisből"

Szilveszter közeledtével Kovács Jenő nagykárolyi polgármestert a 2010-es év eredményeiről, illetve jövő évi reményeiről, elvárásairól kérdeztük.

Ingyen szivattyúzzák a vizet

Egy kiadós eső vagy olvadás idején gyakran megtörténhet, hogy az emberek házait és legfőképp pincéit elönti a víz. Kevesen tudják, hogy ilyen esetekben az emberek nyugodtan fordulhatnak a Szatmár Megyei Szamos Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségéhez, hiszen munkájukhoz tartozik a bajba jutott lakosság kisegítése.

Matricás szemétszállítás

Hétfő este megtartotta idei utolsó ülését a lázári helyi tanács, amely fő napirendi pontként megtárgyalta a hulladékszállítást, és döntött a megváltoztatásáról.

Mennyibe kerül idén a szilveszter otthon?

A szilvesztert mindenki szeretné felejthetetlen élményekkel gazdagon eltölteni. Az újév köszöntése nem lesz olcsó, ha úgy döntünk, hogy megadjuk a módját. Sem akkor, ha messzire utazunk vagy vendéglőben ünnepelünk, sem akkor, ha itthon maradunk.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: